Opdrachtgevers info

Aan de bij het bureau geselecteerde medewerkers >50 worden hoge kwaliteitseisen gesteld.

Wat de cliënt ten goede komt, zodat u als opdrachtgever bij zieke of roosterverstoringen het begeleidingsklimaat continueert, en de druk op het rooster afneemt. De groepsleiders van P&M interim-zorg zijn levendige/gemotiveerde/professionele/gedreven begeleiders.

Duidelijkheid P&M interim-zorg heeft een duidelijke-, eerlijke-, en open communicatie naar zowel het management als haar cliënten. Hierdoor weet een ieder waar hij aan toe. Wij verwachten vanuit de werkgever dezelfde duidelijke-, eerlijke-, en open communicatie om een zo prettig mogelijke samenwerking te bewerkstelligen. Structuur De begeleiders van P&M interim-zorg hebben de structuur van de afdeling snel te pakken waardoor de werkzaamheden bij ziekte of uitval binnen de afdeling zo vlekkeloos mogelijk blijven verlopen. Ons specifieke aanbod Onze stabiele uitzendorganisatie kan 24 uur per dag 7 dagen in de week worden ingezet.

Door de diversiteit van de verschillende medewerkers kunnen wij de juiste persoon op de juiste plaats bieden.   Voor het team biedt P&M interim-zorg: - Stabiliteit binnen het team d.m.v.: - Gespecialiseerde en gekwalificeerde groepsleiders. - Coachen van ervaren en onervaren groepsleiders - Schrijven van inwerkprogramma's - Heldere afstemming met collega's - Aandacht voor de overdracht - Duidelijke en heldere communicatie - Continuïteit - Kwaliteit   Voor de cliënt biedt P&M interim zorg: - Groepsleiders die de rol van de lieve strenge moeder uitdragen - Daadkrachtig handelen - Consequent zijn - Duidelijke-, heldere-, en creatieve begeleidingsstijl - Stabiliteit en continuïteit te behoudenOVERBRUGGINGS ZORG:
Wij kunnen daar, waar een knelpunt zit, tijdens de verandering van wonen of dagbesteding op zeer professionele manier de overbruggingszorg leveren. Van het ouderlijk huis naar wonen, of dagdelen waar het rooster niet rond te krijgen is, door de druk op de planning.